Дъщерята на Брус Уилис, която страда от аутизъм

Талула Уилис никога не е криела здравословните си проблеми от последователите си в социалните медии и общественото внимание. Тя е споделяла за хранителни разстройства, кожни проблеми, а сега разкри и доста по-сериозно заболяване.
30-годишната Талула, която е най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур, сподели, че е била диагностицирана с аутизъм като възрастна. Разкритието й споделено покрай видео, на което тя все още е малка и е в прегръдките на известния си баща.
Докато Брус Уилис дава интервю, малката Талула не спира да гали обръсната му глава и да си играе с ушите му – поведение, познато при хората с диагнози от аутистичния спектър. Повтарящите се движения и звуци целят целят да регулират емоциите им и да ги успокоят.
Талула разказва, че е диганостицирана с аутизъм през изминалото лято и това напълно променя живота й, защото си дава сметка за много неща в живота си, които до момента не е можела да си обясни.
Според изследване от 2019 г. жените много по-често са диагностицирани с разстройства от аутистичния спектър на по-късен етап от живота им. Това обаче е пагубно за развитието им преди това, по време на което те се чувстват “сгрешени”, “лоши” и “не наред”.
До момента Талула Уилис – по-малка сестра на Румър и Скаут, е признавала, че страда от хранителни разстройства, синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, както и гранично разстройство на личността, припомнят Yahoo News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт на пазар след операцията - какви коментари предизвикаха новите й снимки

Миналият уикенд Кейт Мидълтън се появи за пръв път на публично място след претърпяната през януари коремна операцията. Принцесата на Уелс отиде на пазар до близкия фермерски магазин в Уиндзор в компанията на принц Уилям. А преди часове в социалните мрежи бяха публикувани и кадри от тази кратка, но така важна […]

Subscribe US Now