Азис показа бебето ПЪРВА СНИМКА

В средата на миналия месец Азис обяви, че очаква трето дете, а новината шокира голяма част от феновете му, които дори не предполагаха какво се случва в личния живот на любимеца им.

Краля на поп фолка, както наричат изпълнителя, сподели кратко клипче в профила си тогава и написа: “Очаквайте скоро. Бебе номер 3”. Ето, че дойде и момента, в който показа бебето в цялата му прелест. 
Азис показа видеозон, чака трето бебе ВИДЕО

“Влязохме в заведения да хапнем пък и да нахраним бебето на спокойствие.Беше пълно с хора, които притихваха и с усмихнати очи гледаха бебето. На една от масите стояха 5 мъже на зряла възраст малко над моята. Когато ставаха да си тръгват най-възрастния от тях се приближи и беше стиснал парички в ръката си. Подаде ми ги и аз ги взех.
Азис започва годината със скандал! Отрече се от името си и се обиди на…
Каза, че това е българска традиция да се дават парички на бебе. Стана ни толкова приятно с майката. Мъжът благослови детето, ние него също. И се замислих колко хубави български традиции имаме, които вече сме забравили”, пише изпълнителят под фотоса./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Мадона отговори на коментарите за "обезобразяването" си

64-годишната поп икона и дългогодишен защитник на ЛГБТ Мадона представи изпълнението на Ким Петрас и Сам Смит “Unholy” по време на наградите Грами преди броени дни. Вечерта беше особено важна, тъй като Петрас стана първата транссексуална жена, спечелила Грами отличие, което получи за най-добро поп дуо/групово изпълнение заедно със Сам […]

Subscribe US Now