Как изглежда Цвети Пиронкова след раждането

Преди по-малко от месец  Цвети Пиронкова успя да изненада всички свои фенове, като съвсем неочаквано разкри, че е станала майка за втори път. Щастливата новина обяви самата тя в профила си в Instagram.
“Добре дошъл, Виктор! През изминалата нощ, на бял свят се появи нашето второ момченце! Чувстваме се добре, щастливи и благодарни”, написа тогава родната тенисистка под кратко видео на малкото краче на новороденото ѝ детенце.
34-годишната Цвети Пиронкова и съпругът й – бившият футболист Михаил Мирчев, имат още един син Александър, който се роди на 27 март 2018 г.
Сега, няма и месец след раждането, Цвети Пиронкова реши да ни направи част от първата семейна разходка на новородения ѝ син. Тя качи няколко снимки в социалната мрежа, на които ги виждаме всички щастливи заедно да разхождат малкия Виктор в бебешката количка. 
Не можем да не обърнем внимание, че Цвети изглежда в отлична форма толкова скоро след раждането и по всичко личи, че се наслаждава на лятото в компанията на любимите си момчета. 
“Казват, първите преживявания винаги са специални. Първите стъпки, думи, целувка, любов, постижения. Рядко обаче ги осъзнаваме докато се случват, а по-нататък по житейския ни път тези моменти са вече само спомен. С годините и опита, който събирам от живота се понаучих да забавям темпото, да осъзнавам и да изживявам мига СЕГА, а не да препускам към следващия, вечно преследвайки някакъв идеал, който не съществува. Има тук и сега. Първа разходка на Виктор. Лято. Залез. Ние”, написа под кадрите родната тенисистка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Трудното решение на датското кралско семейство

В края на юни датското кралско семейство се изправи пред трудна ситуация. Принц Фредерик и принцеса Мери трябваше да отпишат големите си син и дъщеря от престижното училище Херлуфсхолм, след като се появиха сигнали за случаи на психически, физически и сексуален тормоз там. 54-годишният Фредерик и 50-годишната Мери вече знаят […]

Subscribe US Now