Правила ли си е козметични корекции Кристина Агилера

Щом стане дума за външен вид, за жените обикновено се говори особено критично. Разбира се, в света на известните, как човек изглежда, е още по-болезнена тема.
Като една от най-популярните изпълнителки Кристина Агилера се е сблъсквала с всякакви коментари за външния си вид. Тя обаче твърдо вярва, че човек е красив, независимо от това какво казват другите.
В последното си интервю за Allure певицата говори за наложените идеали, че жените трябва да изглеждат по определен начин и че едва ли не е срамно да си личи, че остаряват.
42-годишната Кристина Агилера не крие, че си “помага” с козметични намеси и по-специално инжекции, но не разкрива точно какви процедури си е правила. Според нея обаче в това няма нищо лошо.
Изпълнителката споделя още, че винаги е приемала начина, по който изглежда. По думите ѝ всеки човек трябва да харесва външния си вид и изобщо никой никога не бива да съди друг заради това.
Понеже Кристина Агилера все пак е певица и когато е на сцената, е емоционална, внимава доста с процедурите по лицето си. Все пак, именно то изразява нейната емоционалност и държи да изглежда естествено и изразително.
Освен с разкрасителни процедури, певицата се грижи за себе си и кожата си като внимава да не се излага много на слънце. Освен това в грижата за кожата ѝ не са включени цели 50 стъпки. За сметка на това пък доста цени моментите, в които си прави вана с мехурчета и соли – тогава се чувства секси и страхотно в тялото си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как да почистим пералнята с оцет

Когато се захванем с почистването на дома, обикновено забравяме няколко неща, които също имат нужда от почистване. И това най-често са уредите, които служат за… чистене като миялната машина и пералнята. Да хигиенизираме пералнята през определен период е особено важно, защото благодарение на влагата, в нея лесно се развиват плесени, […]

Subscribe US Now