Женен колега на Натали Трифонова й носи закуска в леглото и… СНИМКА

Натали Трифонова пак развихри сапунен сериал около себе си, както редовно й се случва. Само че този път става дума за колега на дългокраката блондинка, която е женен и с две деца.

Палавата синоптичка явно много обича да провокира подобно внимание от страна на мъжете, пък било то и с доза хумор. А дали е само хумор, времето ще покаже. Наскоро тя показа в профила си любопитен кадър, на която се вижда чаша с няколко ягоди на бюрото й и мила послание, написано на бележка. Оставени са й от колегата й Петър Бакърджиев, от спортния отдел на bTV.
Опа! Жоро Френски се хвали, че с Натали Трифонова цяла нощ са…
Припомняме, че Петър Бакърджиев преди време изживя доста пламенна любов с водещата на новините Виктория Петрова, след развода й, а към днешна дата е женен за “Мис България” Гергана Гунчева, с която имат и две момчета.

“Петър Бакърджиев се грижи за моята закуска “по дубайски”. Такива колеги да иска човек!”, написа Натали и показа бележката от колегата си, на която пише: “От Ноле с любов. Поздрави Дюбай”.
Изненада! Натали Трифонова сменя прогнозата за времето с… СНИМКИ
Друга любопитна подробност в случая е, че този начин на изговаряне на емирството е присъщ на Силвена Роу, чието предаване стартира след седмица в ефира на bTV. А дали препратката в бележката е търсен ефект, можем само да гадаем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голяма лична загуба разтърси Къци Вапцаров СНИМКА

Къци Вапцаров преживя голяма лична загуба, която не всеки може да разбере, освен ако не е минал през нея в живота си. Става дума за любомото му куче, с което са живели през последните 13 години. Тв водещият умили последователите си в социалните мрежи с това, което показа и написа […]

Subscribe US Now