Какво носи Годината на Заека на всеки от знаците в хороскопа

Тази вечер в голяма част от Азия и азиатската диаспора по света отбелязват Лунната нова година, по-известна и като Китайска нова година. Тя настъпва на 22 януари 2023 г. и ще продължи до 9 февруари 2024 г.
Това ще бъде Годината на заека и, по-точно, на водния заек. Знакът на заека символизира дълголетие, мир и просперитет. И като цяло 2023 г. трябва да бъде година на надеждата – нещо, от което човечеството определено има нужда в момента.
Ето кои са и последните “заешки” години – 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939, 1927. За хората, родени през някоя от тях, новата година ще бъде изпълнена с предизвикателства. За сметка на това обаче те трябва да се справят с тях, благодарение на бдителността си, остроумието и изобретателността си.
Не особено благоприятна ще е годината и за хората, родени в годините на Кучето, Коня, Козата и Прасето. Най-големи късметлии пък ще бъдат онези, родени в годините на Вола, Тигъра и Змията, пишат от China Highlights, а тук има калкулатор, с който да проверим коя зодия сме по китайския хороскоп.
Ето и какво очаква всяка една от зодиите в Годината на заека!
Заек
Много предизвикателства и постоянни промени се очертават за зайците. Съветът към тях е да избягват животопроменящи събития като женитба или започване на нов бизнес. Повече внимание към всеки аспект от живота и упорита работа. Късмет ще им донесе червено бельо и чорапи, както и амулети с куче.
Дракон
Неблагоприятна година, от която обаче не бива да се притеснявате. Ако сте фокусирани, работата ви ще спори и ще имате професионални успехи. В романтичен план обаче успехите са противоречиви. Редовната физическа активност, достатъчно сън и здравословна диета ще им се отразят добре. Късмет носи бялото и амулетите с феникс.
Змия
Животът на Змиите ще върви гладко, ще просперират професията и получават похвали от шефовете си. Любовният им живот също е относително стабилен – необвързаните ще намерят партньор, а обвързаните трябва да избягват конфликти. Късметът идва с жълто и амулет с маймуна.
Кон
Променливи успехи се очертават за Конете. Ако са добре подготвени и с внимание към детайла, могат и да минат през Годината на Заека сравнително безболезнено в професионален план. Затова пък любовният живот им цъфти. Трябва да са внимателни с парите си и да избягват рискове в тази сфера. Късметът идва с червено и амулет с тигър.
Коза
Горе-долу – така може да се обобщи годината за Козите. В кариерата няма да се случи нищо забележително, но може да очаквате повишение на заплатата. Любовният живот е средна хубост, същото важи и за здравето ви – повече движения няма да ви е излишно. Затова пък късмет им носят червеното, оранжевото, лилавото и амулетите с прасе.
Маймуна
Не обмисляйте промяна в работата си – стагнацията на 2023 г. ще ви засегне, но стига да сте търпеливи, ще преминете през нея без драскотини. Затова пък любовният ви живот е повече от идеален. Същото важи и за здравето, стига да му обръщате достатъчно внимание. Късметът идва с амулети с плъх.
Петел
Доста трудна в професионален план година, през която ще срещнете всяко възможно препятствие по пътя в кариерата си. Здравето ви също е относително проблематично, а финансите – нестабилни. Петлите, които започнат връзка през тази година, могат да мислят за сватба. Късмет носи бяло/сребърно, жълто/златно, както и амулет с дракон.
Куче
Опасност от голяма грешка на работното място е надвиснала над Кучетата, които трябва да работят по-усилено от предната година, за да не се провалят. Проблеми със здравето и финансите ви носи още Годината на Заека, но затова пък в любовен план е възможно да срещнете половинката си. Късмет носят червено, жълто, кафяво и амулет със заек.
Прасе
Подгответе се за стабилна година. Добра работа с колегите и възможност за повишение. Необвързаните ще привлекат правилния партньор за тях, а семейните ще се радват на спокойствие в дома. Обърнете внимание на здравето си. Късмет носят черно и жълто, както и амулети с риба.
Плъх
Повече предизвикателства и предупреждение да избягвате импулсивността ви носи Годината на Заека. Пазете се от слухове и удари в гърба. Любовта също не е силната ви сфера тази година. Обърнете специално внимание на здравето си и посетете лекар при всеки проблем. Късмет носят синьо, зелено, златно и амулет с вол.
Вол
Късметлии са Воловете тази година, макар да трябва да работят усърдно за успехите си. Затова пък професионални възможности не липсват. Любовта се носи във въздуха, но не забравяйте и за здравето си. Рискове от операции и задълбочаване на уж малки здравословни проблеми. Късмет носят бяло/сребърно, жълто/златно, кафяво и амулет с костенурка.
Тигър
Относително успешна година очаква и Тигрите. Опитвайте да се учите от грешките си. Макар финансовата ви ситуация да не е на най-доброто си равнище, пак ще спечелите повече от предходната година. Внимавайте с инвестициите, особено на близки приятели. Късмет носят зеленото и амулет със сърна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как изглежда Мария Игнатова рано сутрин СНИМКИ

В момента Мария Игнатова е в морската ни столица Варна, където се радва на хубавото време и прекрасната морска гледка. Тв водещата не пропусна да покаже и как изглежда рано сутрин по хавлия от терасата на хотелската си стая. Най-вероятно зад обектива е любимият й Нойзи, който в този случай […]