Сеч: Още един изгоря от “Игри на волята” след Ситнилска, след като…

И Румен Радев е аут от “Игри на волята” след безпрецедентния резил, който сътвори в миналия епизод Ситнилска, която стана първата изгонена от шоуто.

Радев се класира последен на снощната наказателна битка, която бе първа в историята на екстремното риалити. Любимият на Теодора Мудева излезе изкупителната жертва, въпреки че е прекарал най-малко време при Амазонките, от които бе изгонена грешницата Ситнилска.
Ситнилска имала съучастник в “Игри на волята”, повлича още един участник със себе си

Учителят по физическо възпитание от Сливен избра да поеме отговорността за останалите и да излезе на Арената като капитан на племето. Той се изправи срещу топ модела Благомир Мастагарков и футболния съдия Крум Апостолов, но за негово съжаление не успя да ги победи.
Припомняме, че Румен Радев влезе в шоуто с любимата си Теодора Мудева и прекара месец, разделен от нея, присъединявайки се към Амазонките след положителен вот на Изгубените.
Мартин Елвиса от “Игри на волята” призна колко печели на месец и…
И докато броя на воините в племето на Амазонките рязко намаля, Гладиаторите се сдобиха с още един член – завърналият се от Чистилището Радостин Кръстев. Плувецът спечели битката за спасение срещу бизнесдамата Виолета Стайкова и треньорката по спортна гимнастика Никол Дунев.
А новината за отпадането на Румен Радев със сигурност ще се отрази тежко на племето на Амазонките оттук нататък, най-вече на любимата му Теодора Мудева. Изглежда обаче, не само той ще плати сметката, защото се очаква да има и още последствия заради погазването на правила в следващите епизоди./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бела Хадид позира гола сред лавандулово поле - и отново се радва на живота

Бела Хадид отново се радва на живота и хубавите неща, които той поднася. Като последните, все още ярки слънчеви лъчи, под които излага изкусително си тяло. Но този път тя заменя обичайния  плажен фон за нещо доста по-цветисто. В последната си публикация в Instagram супермоделът показа импровизирани умения за позиране, […]