Филип Буков коментира пред БЛИЦ TV скандала между Вергов и пребитата от него Диана Димитрова

Преди няколко месеца актрисата Диана Димитрова хвърли голяма бомба в публичното пространство. Тя разкри, че по време на снимките на “Откраднат живот” е станала жертва на физическо посегателство от колега и хвърли няколко улики, които водят към Юлиан Вергов за насилник.

В момента се води разследване по случая, разпитват се свидетели и затова Вергов не е сред журито в “Като две капки вода”. А актьорът Филип Буков, който си партнираше с актрисата във въпросния сериал, говори открито пред БЛИЦ за нещата, които знае за двамата и случая. 
 

“Влязох в “Откраднат живот” през 2019 година и Юлиан Вергов не беше вече част от сериала. Не знам какво се е е случило между него и Диана Димитрова. На мен първите ми сцени бяха с нея. Тя присърце взе моето участие, взе ме под крилото си, въведе ме, тъй като нямах никакъв актьорски опит пред камера. Изключително колегиална е и не мога да кажа нищо лошо. 
С Юлиан Вергов сме се запознавали на една премиера в Народния театър и оттогава сме на “Здравей-Здрасти”. Много съм далече от тази история и наистина не знам каква е била ситуацията. Много хора ми писаха да ме питат, но реално и аз научих от медиите. При мен не е имало интерес, че да тръгна да звъня на колеги и да разпитвам какво е станало. Това си е нещо между тях, ако въобще има нещо такова. Последно четох, че Софийска градска прокуратура се е заела със случая – има си правосъдие, всеки е невинен до доказване на противното, ще си призоват свидетелите и ще стане ясно”, заяви Филип Буков в светкия подкаст на БЛИЦ “Не съм такъв човек”./show.blitz.bg
 
Целият подкаст с Филип Буков гледайте в линка по-долу: 
 

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Прегрупиране на лагерите, още една отпаднала и какво знаем за новия епизод на "Ергенът"

Три епизода от втори сезон на “Ергенът” отминаха, а две от общо 25-те участнички вече не са част шоуто. И ако има нещо, което със сигурност видяхме до момента, то това е, че в имението на “Ергенът” има също толкова напрежение, колкото и търсене на любовта. Първата новина дойде от […]