Прегрупиране на лагерите, още една отпаднала и какво знаем за новия епизод на “Ергенът”

Три епизода от втори сезон на “Ергенът” отминаха, а две от общо 25-те участнички вече не са част шоуто. И ако има нещо, което със сигурност видяхме до момента, то това е, че в имението на “Ергенът” има също толкова напрежение, колкото и търсене на любовта.
Първата новина дойде от водещия Наум Шопов, който съобщи на момичетата, че индивидуална среща няма да има – Евгени кани част от тях на групова среща. На нея участничката от първи сезон на риалитито Алекс се опита да му помогне да ги опознае по-добре.
Атмосферата обаче беше помрачена от състоялата се по-рано свада между Мони и Теодора, завършила с физическа саморазправа. Валерия, която беше първата, излязла на самостоятелна среща с Евгени, допълнително нажежи обстановката, когато започна спор за правата на животните с Габи.
По-късно ергенът избра да покани Теодора на разговор насаме, по време на който тя не успя да прикрие неприязънта си към Мони. Това принуди Евгени да извика и Мони при тях в опит да ги помири, завършил с неуспех.
Вероятно това предвеща и дамите, които останаха последни на “Церемонията на розата”. Евгени Генчев избра да изгони от имението детегледачката Теодора. “Евгени не ми даде шанс да ме опознае. Ако ме беше опознал, щеше да разбере какъв човек съм. Единственият, който губи, е той, не аз”, каза тя на излизане.
В следващия епизод обаче не се очертава спадане на напрежението. Лагерите ще се прегрупират и в кликата на Теди и Елисавета, към която принадлежеше отпадналата Теодора, се присъединяват Валерия и шампионката по карате Айлин.
Следващият епизод на “Ергенът” е на 28 февруари от 21 ч. по bTV.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Инфарктна ситуация в "Един за друг"! Припаднал участник, всички пищят от ужас

Риалити формата за двойки “Един за друг” е сред най-гледаните предавания в момента и хиляди зрители снощи станаха свидетели на инфарктна ситуация с припаднал участник.  От продукцията нагърбиха участниците с много тежка игра, на която едно от крехките момичета не издържа и се свлече на земята, а останалите започнаха да […]

Subscribe US Now