Опа! 52-год. Нелина спря дъха с тази СНИМКА 18+

Фолк певицата Нелина реши да нажежи страстите и да се покаже по бански в социалните мрежи. 52-годишната звезда смая всички с телосложение и приятен слънчев загар. 

Блондинката призна, че е последен ден на почивка, но не разкрива морската дестинация, на която се е спряла това лято. Но пък се пуска полугола, което радва мъжкото око. 

Нелина е облечена с тюркоазен бански и май доста е стояла на слънце, тъй като с просто око се вижда колко е изгоряла. Разликите си личат и със сигурност усеща болка и търси охлаждащи препарати за горящото си тяло. 
Изпълнителката на “Бял мерцедес” призна, че вече няма търпение да стартира отново изявите си и да се срещне с почитателите си в различни краища на България. “А дано излезеш на сцената в този вид”, шегуват се нейни почитатели със снимката й по бански./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гуинет Пoлтроу и Камерън Диас - едно истинско приятелство по холивудски

Оказва се, че в холивудските среди истинското приятелство може да съществува. Пример за това са актрисите със звезден статус Гуинет Полтроу и Камерън Диас. Двете са изключително близки и дори често демонстрират отношенията помежду си. Само преди ден двете Полтроу сподели симпатична снимка в своя профил в Instagram, a поводът […]

Subscribe US Now