Смъртта на Ан Хейш – през очите и разказа на сина и бившия й съпруг

Измина близо половин година от внезапната смърт на холивудската актриса Ан Хейш. През август актрисата загина от наранявания, следствие на тежка катастрофа. И въпреки известните съмнения тогава, че инцидентът е следствие от употребата на наркотици, това така и не бе потвърдено, а до днес не ясно какво точно е довело до катастрофата.
Независимо от причините, има хора, върху които случилото се завинаги ще остави тежък белег. И това са децата на Ан – Омир (20 г.) и по-малкият му брат Атлас (13 г.).
За първи път след трагичния инцидент Атлас говори публично за своята майка и за нещата, които помни от нея. Пред списание Los Angeles Inquisitor тинейджърът я определя като “най-яркият човек, който някога е познавал”.
“Тя беше изключително мъдра, винаги знаеше как да разреши проблем или да помогне на приятел. Не мога да опиша с думи колко съм ѝ благодарен за нещата, които ме е научила, и колко много ми липсва”, казва още Атлас.
Пред People бащата на Атлас, актьорът Джеймс Тъпър, който има връзка с Ан от 2007 до 2018 г., разкрива как момчето се справя със случилото се.
“Атлас започна да играе тенис – по два-три часа на ден и мисля, че това наистина му помага. Освен това той има наистина добри приятели, които го подкрепят. Така на този етап успяваме да намерим баланса и да преминаваме по-леко през скръбта.”
57-годишният актьор не крие, че месеците, откакто Ан я няма, са много трудни, но и че той е винаги до сина си и се опитва да му помага всячески. Според Джеймс Тъпър загубата на родител е нещо ужасно трудно. Самият той е останал без майка в ранна възраст и знае как децата преживяват травмата по различен начин от възрастните, пише Bang Showbiz.
И макар да е минал по този път веднъж, актьорът признава, че е дълбоко разстроен от смъртта на бившата си половинка – дотолкова, че дори има моменти, в които просто трябва да спре колата, докато шофира. “Шокът, че си е отишъл някой, когото наистина си обичал и познавал добре, няма как да се преодолее бързо”, завърша Джеймс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лъже ли Бъкингамският дворец за Хари и Меган

Едно нещо няма как да отречем на Harry & Meghan – превърна се в най-гледаната документална продукция на Netflix и успя да прикове зрителите пред екрана за 81.55 милиона часа само в първата седмица от излизането си. Лиз Гарбъс – режисьорката на шестте серии, има още доста поводи за гордост. […]

Subscribe US Now