Обвиненията в изневяра към Адам Лавин

В началото на месеца стана ясно, че Адам Лавин и съпругата му Бехати Принсло ще увеличат семейството си с още един член.
Но докато чакаме малко повече подробности от тях научаваме за евентуални проблеми около семейството. В профила си в TikTok Съмнър Стро отправя твърденията, че е имала интимни отношения с изпълнителя.
Във видео в профила си инфлуенсърката казва, че е имала афера с мъж, който е женен за модел на  Victoria’s Secret, без да назовава име. След това допълва, че по време, в което е имала интимни отношения с въпросния мъж, е била млада и наивна и лесно я е манипулирал.
Дори твърди, че се чувства експлоатирана, пише Metro.co.uk. След това Съмнър Стро споделя екранна снимка, на която се вижда чат именно с Адам Лавин. Част от съобщенията на музиканта гласят, че според него тя е много секси.
Стро твърди, че Лавин са имали връзка, която е продължила около година, но не пояснява кога точно. Инфлуенсърката допълва, че са прекъснали контакт за няколко месеца, но наскоро той отново ѝ е писал.
Според съобщението, което тя отново показва, Адам Лавин се е свързвал с нея в началото на месец юни ѝ я е попитал дали може да кръсти детето си Съмнър, ако е момче. Инфлуенсърката твърди също, че не е искала да дава гласност на историята, но приятел я е заплашил, че ще я направи публично достояние.
В друго видео тя казва, че е знаела, че Лавин е женен, но е останала с впечатлението, че с брака му е свършено, но просто не го оповестят в публичното пространство. Оправдава себе си с факта, че е била нова в живота в Лос Анджелис, когато това се е случило и не е била наясно с много неща около звездите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гала се появи на екран с махмурлук, ето къде и с кого е вилняла цяла нощ СНИМКИ

Водещата на будоарното шоу „На Кафе“ се оплака, че не е спала защото идва на ефир директно от рождения ден на Димитър Рачков, който на всичкото отгоре е бил извън града. Оказа се, че Гала е тръгнала в ранни зори от частното парти на Митко. Тя поздрави купонджиите, които продължавали да се […]