Гала се появи на екран с махмурлук, ето къде и с кого е вилняла цяла нощ СНИМКИ

Водещата на будоарното шоу „На Кафе“ се оплака, че не е спала защото идва на ефир директно от рождения ден на Димитър Рачков, който на всичкото отгоре е бил извън града.

Оказа се, че Гала е тръгнала в ранни зори от частното парти на Митко. Тя поздрави купонджиите, които продължавали да се забавляват и към обедните часове докато тя трябва да коментира погребението на кралицата.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Stefan Nikolov (@st.resurgam)

Въпреки че на няколко пъти се оплака, че недоспала и изморена, Гала стоически изкара 150 те минути на предаването си, пише lifeonline.bg. 
Иначе юбилея на Димитър Рачков по повод 50 години в неделната вечер събра звезди и приятели от най-близкото обкръжение на комика.
Сред гостите му освен Гала със Стефан бяха още Рафи, който изненадващо се оказа режисьор на новото предаване “С Рачков всичко е възможно”, Геро със съпругата си.

Сред специалните гости бе и тъщата на Рачков, която не отстъпва по красота на своята дъщеря Анита
Празненството уважиха още Марта Вачкова, Владо Пенев, Виктор Калев. Сред поканените не се забелязва Васил Василев-Зуека, който явно е предпочел да остане в Испания, където вече живее постоянно.
Десетки известни личности цял ден вчера честитяха празника на комика, сред които Златка Райкова и Софи Маринова./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво си купи Ким Кардашиян за 70 милиона

Ким Кардашиян не се спира с луксозните покупки. След като през последните няколко седмици тя се сдоби с два жилищни имота, единият от които купи за 5.3 милиона долара, а другият за 3.5 милиона долара, сега нещата ескалират дори още повече. Най-новата придобивка на Ким отново не е просто каква […]

Subscribe US Now