Световен медиен гигант взе интервю от Кирил Домусчиев

Един от световните медийни гиганти – телевизията beIN, направи ексклузивно интервю с Кирил Домусчиев. То е част от 45-минутен филм, подготвян от испанския филиал на популярния канал за българския футбол и в частност за Лудогорец. Собственикът на шесткратния шампион прие екипа на beIN, воден от репортера Бруно Санс, в своя офис и проведе разговора с журналистите от Барселона на перфектен испански, съобщава ludogorets.com.

Ден по-рано екипът на beIN посети Разград, където повече от седем часа снима стадион “Лудогорец Арена”, клубната база, града и направи интервюта с изпълнителния директор Ангел Петричев, треньорите на представителния тим и “Б” отбора Димитър Димитров и Ради Здравков, както и с Клаудио Кешерю и Лукас Саша.

Впечатлен съм от г-н Домусчиев и проекта Лудогорец. В България се запознахме и с други клубове, но това, което видях в Лудогорец наистина е невероятно“, коментира Бруно Санс.

Next Post

ЦСКА надви над Левски под дъжда

Фернандо Каранга донесе победата на ЦСКА във вечното дерби, на подгизналия терен на “Васил Левски”. Той бе точен 5 мин преди края на срещата, за радост на “червените” привърженици. ЦСКА-СОФИЯ – ЛЕВСКИ 1:0 1:0 Каранга (85) ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): Витаутас Черниаускас, Станислав Манолев, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Жеферсон, Кристиан Малинов, Рубен […]