Вуйчото на Кейт Мидълтън има основания да е бесен

Малко преди Коледата на 2023 г. беше излъчен последният епизод на The Crown – сериалът, който в шест сезона проследи царуването на кралица Елизабет Втора. Базиран на действителни факти и с нито едно променено реално име, той разчиташе и на фикцията, когато трябваше да пресъздаде някои лични моменти от живота на кралското семейство.
И явно именно те успели да подразнят много хора от близкото обкръжение на фамилия Уиндзор, особено след финалния шести сезон. Той най-много се доближи до настоящата история на кралското семейство, като приключи със запознанството и началото на връзката между принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Точно с това е свързано и голямото възмущение от страна на вуйчото на Кейт Гари Голдсмит. Голдсмит е брат на Керъл Мидълтън – майката на принцесата на Уелс, която в The Crown е представена като манипулативна и пресметлива жена, направила всичко по силите си да сближи дъщеря си с бъдещия престолонаследник.
“Наистина харесах първите няколко епизода от този сезон на The Crown, но след това всичко се пренесе в някакъв фантастичен свят”, казва Голдсмит пред подкаста на Daily Mail The Crown: Fact or Fiction. И допълва, че всичко е станало “нелепо и фантастично, беше много трудно за гледане”.
Вуйчото на Кейт изразява и възмущението от това как е представена сестра му Керъл, която според него е трябвало да предприеме “съдебни мерки” срещу сериала. На въпрос дали тя е гледала The Crown, Гари Голдсмит отвръща: “Мисля, че семейството й притежава определена класа, за да гледа подобни неща”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Ryanair се шегува със Селена Гомес

Селена Гомес е известна с това, че се опитва открито да говори за негативното влияние, което социалните мрежи имат върху живота ѝ. Ето защо не един или два пъти си е взимала почивка от тях. Но понякога тези ѝ действия могат да бъдат използвани срещу нея, за да бъде осмяна. […]

Subscribe US Now