Силиконката Красима от “Игри на волята” се появи и разкри какво се случва с нея СНИМКИ

След финала на “Игри на волята” палавата блондинка Красима, която впоследствие мина в отбора на брюнетките, тотално изчезна от социалните мрежи и предизвика любопитство в последователите си.

Интересът на онези, които я следват във виртуалното пространство, бе подсилен и от изказване на силиконката, което звучи така: “Много неща ще се променят”. Какво точно се случва с Красима – ще останете изненадани да разберете.
Красима от “Игри на волята” шашна с нова визия СНИМКИ
Оказва се, че профила на риалити звездата в Инстаграм е бил хакнат, но тя вече има нов и се готви да става инфлуенсър – така популярната сред звездите ни “нова професия”.
“Отварям нова страница и ще се радвам да сте част от моята приказка”, пише Бамби, както се обръщат към силиконката.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от @bambibambinson

Русото изкушение на “Игри на волята” претърпя инцидент СНИМКИ
Още през януари Красима даде заявка, че 2022-ра за нея ще бъде годината на трансформациите, но за момента не е съобщила нищо ново и интересно. Вероятно не си е представяла, че ще загуби профил с над 100 хил. последователи, но какво да се прави. Последователите й в момента са по-малко от 15 хил./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от @bambibambinson

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Антония Петрова-Батинкова стана свекърва, след като синът й... СНИМКА

Синът на Антония Петрова-Батинкова направи нещо, което родителите му едва ли ще забравят скоро. Въпреки че е само на 3 годинки, малкият Благовест се похвалил, че си има приятелка. Ще се запитате как на тази крехка възраст е успял да сюрпризира по този неочакван начин популярните си родители. Отговорът ви […]

Subscribe US Now