Ето коя голяма звезда посрещна 2023г. тайно в България СНИМКА

Българската актриса Мария Бакалова, която се прочу по цял свят с ролята си във филма “Борат 2”, е посрещнала Новата година тайно в България. 

Известната актриса е била истинска сензация в столично заведение, където бързо са я разпознали и много от хората са искали да запечатат този момент като се снимат с нея. 
 

Бакалова е била в компанията на свои приятели от България и не случайно са избрали едно от най-модерните заведения, от което се открива чудесна гледка към храм-паметника “Свети Александър Невски”. 
За новогодишната нощ е избрала блестяща рокля и високи ботуши, които стоят божествено на звезда от нейния ранг. За настроение Бакалова надигала цяла вечер чаша с бяло вино./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Събарят родната къща на Слави Трифонов! Къса ли му се сърцето от този факт? СНИМКА

Родната къща на Слави Трифонов в плевенското село Тодорово, по-известно със старото си име Учиндол, ще бъде срутена до основи, пише“Уикенд”. За операцията вече са ангажирани няколко фадроми, чиято задача е буквално да не оставят камък върху камък от двуетажната постройка на ул. „Кирил и Методий“ 33, в която шоуменът […]

Subscribe US Now