Решението, което взеха Шакира и Пике

Още при обявяването на новината за раздялата им, Шакира и Жерар Пике бяха категорични, че най-големият приоритет за тях е щастието на децата им – Саша и Милан. Оказа се обаче, че именно малчуганите бяха една от причините за създало се напрежение между двамата, тъй като не можеха да достигнат до единодушно решение къде ще живеят двете им деца.
Шакира искаше Саша и Милан да дойдат с нея в Маями, защото според нея, те са живели в Барселона само заради ангажимента на футболиста към каталунския отбор.
Пике обаче беше на съвсем различно мнение. Испанският футболист смяташе, че Саша и Милан трябва да останат в Барселона с него, за да могат да завършат училището си с настоящите си приятели и да са в позната среда.
Дали заради решението на Пике да се оттегли от футбола или поради някаква друга причина, но по всичко личи, че испанският футболист и колумбийската певица най-накрая са стигнали до единодушно решение за попечителството над Саша и Милан, пишат от Reuters.
Шакира и синовете й събират багажа и се отправят към Маями. В съвместно изявление за TMZ бившата двойка казва: “Подписахме споразумение за попечителство. Нашата единствена цел е да осигурим на децата си най-голяма сигурност и защита и да се надяваме, че те могат да продължат живота си в безопасна и спокойна среда. ”
Съобщава се, че юридическият екип на колумбийската поп звезда е постигнал споразумение с представителите на Жерар по време на 12-часова среща. Шакира ще замине от Барселона за Маями със синовете им през следващата година.
Източник, близък до бившата двойка, споделя пред изданието, че двамата са “подписали споразумение, което е най-доброто за децата, които са основният им фокус.” След осем години живот в Барселона, Шакира, Саша и Милан сега ще се върнат в нейния дългогодишен дом в Маями, където живее и цялото семейство по майчина линия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заедно ли са отново Брадли Купър и Ирина Шейк

Брадли Купър и Ирина Шейк бяха може би една от най-сексапилните и харесвани знаменити двойки. И макар че вече изминаха години откакто се разделиха, от време на време се появяват слухове, че са се събрали отново. Да си признаем, ние, разбира се, също не бихме имали абсолютно нищо против, ако […]