Заедно ли са отново Брадли Купър и Ирина Шейк

Брадли Купър и Ирина Шейк бяха може би една от най-сексапилните и харесвани знаменити двойки. И макар че вече изминаха години откакто се разделиха, от време на време се появяват слухове, че са се събрали отново.
Да си признаем, ние, разбира се, също не бихме имали абсолютно нищо против, ако двамата подновят романтичната си връзка. И последните им общи снимки, които се появиха в Daily Mail, издават сякаш точно такива индикации и карат мнозина да предполагат, че Брадли Купър и Ирина Шейк са отново двойка.
На кадрите ги виждаме по време на разходка в Ню Йорк, където вървят прегърнати през рамо. По-любопитното обаче е, че Ирина Шейк дори е била забелязана да потупва Брадли Купър леко по дупето.
Разбира се, само снимките не са достатъчни, за да потвърдят, че двамата са официално отново заедно. Но определено са предизвикали ефекта слуховете за подобен развой на събитията да се развихрят.
Съдейки по кадрите, съвсем възможно е Брадли Купър и Ирина Шейк да са просто много близки приятели. Някак естествено е също така те да искат да поддържат добри отношения помежду си. Все пак, имат дъщеря – Леа (5 г.).
Преди бившата двойка е била забелязана на лятна почивка, а по-наскоро и на модно събитие в Ню Йорк.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво направи Гала? Извади ножицата и в ефир си отряза... СНИМКА

Гала понякога е много непредсказуема, особено тази сутрин, когато накара зрителите на “На кафе” да си глътнат граматиката. Тв водещата направи нещо, което мигновено предизвика коментари в социалните мрежи. Блондинката намери оригинален начин, за да изрази позицията си по темата за шокиращия случай на 22-годишната Махса Амини, за която се […]

Subscribe US Now