Симона Загорова нанесе жесток шамар на бившия си СНИМКИ

Симона Загорова се оказа по-силна, отколкото мнозина са предполагали. Нещо повече – щерката на Глория не плаче тайно в някой ъгъл за бившия си любим, който е и баща на детето й, а вместо това му зашлеви страхотен словесен шамар.

В скорошен пост в социалните мрежи Симона, която напоследък изглежда много по-красива, отколкото когато бе във връзка, направи ударно признание, което вероятно малцина са очаквали.
Ето я Симона Загорова – без фотошоп, гледката ще ви изненада СНИМКИ

Какво е предизвикало младата изпълнителка да реагира по този начин, остава загадка. Тя не е назовала директно и името на бившия си, но близки до нея издават, че Симона е много разочарована от Даниел, който не само, че не й помагал финансово за малката, но и все по-рядко се включвал в грижите за дъщеричката си.
Раздялата преобрази Симона Загорова, вижте я само СНИМКА
Наскоро щерката на Глория се похвали с нова фотосесия в профила си – и както се вижда от кадрите – изглежда доста добре. Разбира се, не коментираме колко е играл фотошопа.

С обработка или не, снимикте на Симона предизвикват повече позитивни, отколкото негативни коментари, което не се случва често при популярните ни личности в социалинте мрежи.
Дали щерката на Глория отново е на крилете на любовта или просто възстанови напълно душевния си баланс, скоро ще стане ясно../show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мартина Юрукова вече е тотално неузнаваема, не е за вярване какво направи... СНИМКИ 18+

Мартина Юрукова вече е толкова неузнаваема от корекции, че вероятно и близките й трудно я разпознават или пък вече не помнят каква е била преди тях. Плеймейтката, която държи на всяка цена да прилича на екзотично Барби, вече е с талия от… 51 см. И дори и да не сте запознати […]

Subscribe US Now