Защо Джей Ло има 28 булчински рокли

Дженифър Лопес може да се омъжи за Бен Афлек със “скромните” три булчински рокли, но последната ѝ филмова роля изисква много повече.
Джей Ло и Джош Дюамел са големите звезди в “Shotgun Wedding”. Двамата са влюбени, готови да си кажат заветното “Да” и планират да имат най-бляскавата сватба. Но нещата не се случват според очакванията и сватбата им претърпява драматичен обрат. Бъдещите младоженци, заедно с всички гости на тържеството стават заложници на банда похитители.
Щом научихме какъв ще е сюжетът веднага си дадохме сметка, че ни очаква много екшън и буквално мръсни сцени. В това число, че булчинската рокля на Дарси (Дженифър Лопес) ще претърпи сериозни поражения. За тази цел израелската дизайнерка Галия Лахав решава да създаде цели 28 булчински рокли за филма, съвместно с дизайнера на костюми Мичъл Травърс.
“В действителност филмът изисква да бъдат направени десетки копия на една и съща рокля. Тъй като перфектната сватба се превръща във весело хаотично приключение, същото се случва и с великолепната булчинска рокля на Дарси”, пишат представители на булчинската марка.
А ние искаме да обърнем повече внимание на изработката на 28 рокли за “Shotgun Wedding”. Галия Лахав прецизно конструира и създава булчинските тоалети само за месец. За целта тя използва специални техники и тъкани, така че роклята да може да бъде модифицирана, разкъсана и трансформирана в дреха, подходяща за екшън героиня.
В крайна сметка първоначалната романтична рокля с голи рамене и пуф ръкави се превръща в изцапано творение без никакви ръкави и горна част с халтер деколте ала “направи си сам”, пише Page Six.
Това не е първият път, когато Галия Лахав облича някоя знаменитост в булчински одежди. През 2018 г. Бионсе поднови обета си Джей Зи в рокля за 10.300 долара на израелската дизайнерка.
Парис Хилтън също облече нейна рокля за първия си сватбен танц с Картър Реум през 2021 г. А олимпийката Симон Байлс каза “Да” на две различни рокли на Лахав за предстоящата си сватба с футболиста Джонатан Оуенс.
Премиерата на “Shotgun Wedding” ще бъде на 27 януари 2023 г. в Amazon Prime Video.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво събра Джони Деп и Камил Ваксес отново

След края на делото срещу Амбър Хърд Джони Деп е в разцвета си. Нещата за него се развиват все по-добре, а животът му става все по-интересен. Актьорът жъне успехи както в личен, така и в професионален план. Поредното доказателство за това е впечатляващият концерт, който изнесе във Вашингтон, заедно с […]

Subscribe US Now