Появи се 20-годишна двойничка на Емилия, феновете са в потрес от приликата СНИМКА

Младата певица Симон, която поразително прилича в лице и тяло на колежката си ветеранка Емилия, подписа договор с гиганта “Пайнер” и ще върти микрофона в нощните заведения. Фенове на Емилия обаче, са в пълен потрес заради бруталната прилика, която имат двете, а някои вече.

Факт е, че визуалните сходства между Емилия и Симон са повече от видими, но иначе двете със сигурност нямат нищо общо. Но както се казва – само времето ще покаже какво ще се случи.
Щерките на Емилия и Анелия като близначки СНИМКИ
Младата двойничка на Емилия първоначално е искала да се занимава с джаз, защото е и завършила такава специалност, но впоследствие явно е осъзнала, че в поп фолка падат големите пари и се е преориентирала навреме. За сравнение преди години Емилия е учила фолклор, който пее и до днес, успоредно с поп фолк хитовете си.

 “Музиката е движещата сила в моя живот, както и семейството ми. От много малка се занимавам с музика. Започнах да свиря на пиано още на 4 години. На 10 започнах и с уроците по пеене. Завършила съм Националното музикално училище “Любомир Пипков” в София със специалност “Поп и джаз пеене”. Към днешна дата съм студентка, но със специалност, различна от музиката – интериорен дизайн. И все пак музиката е животът ми”, споделя Симон, която е родом от Силистра.
Емилия призна кой гледа бебето, докато тя пее по нощите
“Родена съм в красивото китно градче Силистра, разположено на брега на река Дунав. На 20 години съм и съм зодия Дева. Определям се като добре организирана и дисциплинирана. Обичам динамичния живот и може би оттам идва и страстта ми към високите скорости. Адреналинът, докато карам коли, джетове и сноуборд, ме кара да се чувствам добре. Трудно се доверявам на хората и много малко знаят коя е истинската Симон”, добавя още брюнетката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато ограниченията не важат за Ким

Изтичащото лято на тази година беше белязано от екстремни метеорологични условия на много места по света. Докато в едни части наводнения предизвикаха невероятни щети, в други липсата на дъжд е причина за катастрофи в селското стопанство, както и за режим на водата. В Калифорния от началото на лятото на 2022 […]