Когато ограниченията не важат за Ким

Изтичащото лято на тази година беше белязано от екстремни метеорологични условия на много места по света. Докато в едни части наводнения предизвикаха невероятни щети, в други липсата на дъжд е причина за катастрофи в селското стопанство, както и за режим на водата.
В Калифорния от началото на лятото на 2022 г. са наложени лимити за ползване на вода в домакинствата.
Някои знаменитости обаче смятат, че подобни ограничения не се отнасят за тях. Los Angeles Times разкрива имената на някои от тях.
Силестър Сталоун и Дженифър Флавин
Може и вече да са разделени, но Слай и съпругата му не са се ограничавали с водата – надхвърлили са лимита само за юни с 533 %. Адвокатът на семейството отговаря с изявление на това: “Те имат повече от 500 големи дървета в имота си, включително плодни и иглолистни. Ако не се поливат, те ще изсъхнат. Мъртвите или увредени дървета са заплаха в имота на клиента ми, и съседите им”.
Той уточнява още, че семейство Сталоун действа много отговорно, спряло е да полива тревните площи и включва капково напояване само на отделни места.
Кевин Харт
Комикът притежава имение в Калабасас и е надхвърлил лимита за употреба на вода с почти 443 хиляди литра. За разлика от Слай, не е коментирал случая.
Кортни Кардашиян
Знаем, че отскоро омъжената Кортни също живее в Калабасас. И също е ползвала вода над ограниченията – 382 327 литра.
Габриел Юнион и съпругът й Дуейн Уейд
Семейството са истински рекордьори – през май са ползвали 1.85 милиона литра повече от позволеното, за да поддържат имението си в Хидън Хилс, което струва 18 милиона долара. Двамата излязоха с публично извинение, в което обясняват, че са взели всички необходими стъпки, за да ограничат потреблението си на вода – вече имат изкуствена трева, сухолюбиви растения в градината и ремонтиран басейн без течове.
Ким Кардашиян
Тя живее в съседство на Юнион и Уейд и през юни е надхвърлила водния лимит с 878 216 литра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Потрес! Участничка в "Игри на волята" изяла собствената си плацента СНИМКА

Участничка от новия сезон на “Игри на волята”, което стартира тази вечер в ефира на Нова тв, е изяла собствената си плацента, както става ясно от визитката, която Велислава прави за формата.  Във видеото тя признава, че след раждането на синовете си, е изяла плацентата. Не само това, а собственият ѝ мъж […]