От bTV казаха какво ще се случи след уволнението на Цитиридис

Ерата на “Шоуто на Николаос Цитиридис е към края си. На 1 декември ще бъде последния епизод на шоуто, а след него гръка слиза от екран и ще си търси нова работа. 

От bTV пък обявиха какво решение за ново предаване са взели. То ще бъде ежедневно, точно както стартира преди няколко години и предаването на Никоалос. 
bTV се похвали, че е придобила правата за излъчване на забавния формат „Кой да знае?“ (Who knew?) на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle. С тази стъпка медията разширява портфолиото си от развлекателни предавания, които съчетават в себе си забавление и знания и събират пред екрана цялото семейство. 
 „Кой да знае?“ е делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на bTV. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран. 

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави. В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори.
Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Наградата – цялата спечелена сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване. Публиката също ще е важна част от състезанието.
Състезателните предавания напоследък са изклюичтлено модерни. Нова телевизия вече бележи успех със “Семейни войни” , “Сделка или не”, “Голямото преследване”, докато bTV разчитат единствено на “Стани богат”.
Новото шоу на bTV напомня изключително много на “Аз обичам България”, което се излъчваше по конкурентната телевизия. И там имаше два отбора, а капитаните бяха популярни лица – Юлиан Константинов и Андрей Слабаков. Там въпросите бяха свързани само с родината, докато тук ще има от цял свят. /show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой е мъжът до Ванеса Кърби

През последните няколко години Ванеса Кърби набра сериозна скорост в Холивуд. Първата ѝ сериозна роля в голям франчайз дойде през 2018 г. в “Мисията невъзможна: Разпад”, а година по-късно я гледахме в “Бързи и яростни: Хобс и Шоу”. През 2021 г. пък Кърби премина на съвсем различно ниво, получавайки номинация за […]

Subscribe US Now