Кой е мъжът до Ванеса Кърби

През последните няколко години Ванеса Кърби набра сериозна скорост в Холивуд. Първата ѝ сериозна роля в голям франчайз дойде през 2018 г. в “Мисията невъзможна: Разпад”, а година по-късно я гледахме в “Бързи и яростни: Хобс и Шоу”.
През 2021 г. пък Кърби премина на съвсем различно ниво, получавайки номинация за Оскар за представянето си във “Фрагменти от живота на една жена” (Pieces of a Woman). А в момента можем да я гледаме по кината в “Наполеон” като Жозефин – любимата на Бонапарт.
Нещата се развиват много добре за Ванеса Кърби и в личен план. От октомври 2022 г. актрисата е свързвана със състезателя по лакрос Пол Рабил. Година по-късно двамата най-сетне решиха да потвърдят официално връзката си.
Това се случи в Instagram, където Рабил публикува за първи път серия от снимки, на които е с Ванеса Кърби. Под поста той пише, че от първия момент, в който са се запознали, до всички точки на света, на които са били заедно, животът му е станал по-добър и смислен.
Преди връзката си с актрисата Пол Рабил бе женен за състезателката по лакрос Кели Бергер от 2014 г. до 2017 г. Ванеса Кърби пък бе във връзка с колегата си Калъм Търнър, която приключи през 2020 г., пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рядката снимка на близнаците, която Джулия Робъртс сподели

Джулия Робъртс е под светлините на прожекторите от ужасно много години, но за цялото това време тя държи личния си живот колкото се може по-далеч от хорското внимание. Изключителна рядкост е да говори за децата си или пък да споделя снимки с тях. Рожденият ден на близнаците ѝ обаче я […]

Subscribe US Now