Кой колко секси остарява – 9 от легендарните фронтмени на рок музиката

Факт е, че рок звездите също остаряват – въпреки че тяхната “дива младост” обичайно продължава десетилетия по-дълго в сравнение с всички нас. А ако към това прибавим и факта, че времето е не особени благосклонно към онези, които приемат фразата “секс, наркотици и рокендрол” твърде буквално, то не е учудващо, че легендите на музиката често си отиват твърде рано.
Въпреки това има някои сред тях, които успяват да запазят с годините своя чар и обаяние – и своето добро здравословно състояние. От Stars Insider ни посочват кои са те.
Мик Джагър
През ранните си години Мик Джагър, емблематичният вокалист на Rolling Stones, плени феновете със своя чар.
Днес,на 80-годишна възраст и с над пет десетилетия опит в музикалната индустрия, рок ветеранът определено не притежава характерния си младежки вид. Въпреки това, благодарение на добре спазвана строга диета и редовни упражнения, той остава гъвкав и изпълнен с жизненост.
Робърт Плант
Фронтменът на Led Zeppelin притежава онзи съблазнителен чар, който неустоимо пленяваше и продължава да пленява дълги години феновете. Той се дължи както на отличителния му глас, така и на харизматичното сценично поведение.
Сега, достигнал своите 75 години, изпълнителят е истински символ на рок музиката.
Аксел Роуз
Guns N’ Roses достига пика на своята слава през 90-те години на миналия век. А Аксел Роуз се превърна в абсолютен фаворит на дамската аудитория.
За съжаление, вследствие на години злоупотреба с алкохол и наркотични вещества, днес музикантът изглежда значително по-възрастен от действителната си години – 61.
Джон Бон Джоуви
Вокалистът на Bon Jovi винаги успява да се отличи със своята харизма – дори по време на ерата на “големите коси” през 80-те години.
С добрата си форма, певецът остава модел за подражание и до днес дори на други застаряващи рокаджии по света. На 61 години американски изпълнител все още се откроява като един от най-атрактивните музиканти на своето време.
Ози Озбърн
Противоречивият фронтмен на Black Sabbath винаги се е отличавал със своята ексцентричност и странно чувство за хумор. И, разбира се, музика, която създава.
Но дългогодишната злоупотреба с различни вещества и прекомерната консумация на алкохол не му “прощават” и сега, на 74 години, Ози страда от безброй здравословни проблеми.
Боно
Ирландския певец от U2 често е споделял през годините, че прави всичко възможно да поддържа своята добра физическа форма и цялостно здраве – за да се представя максимално добре на сцената.
И това сега “работи” в негова полза. Противно на 63-годишната му възраст години, стройната му фигура и младежкия вид противоречат на всички стереотипи, които човек може да има за застаряващия рокер.
Брус Спрингстийн
Американският певец винаги е твърдял за себе си, че е обикновен човек. И това се вижда през годините, въпреки таланта, успеха, добър външен вид и скромното му отношение.
На 74 години днес, Брус неслучайно е извоювал статуса си на една от най-атрактивните рок звезди в света.
Боб Дилън
Музикантът, който е изключително почитана фигура от епохата на фолк рока, оказва дълбоко влияние върху изпълнителите и създатели на музика от цяло едно поколение.
На 82-годишна понастоящем, американският певец е признат с всички основни отличия в индустрията, включително Нобеловата награда за литература през 2016 г.
Еди Ведър
Фронтменът на Pearl Jam винаги е привличал с таланта и чара си. И дори и сега, когато остарява грациозно с времето.
58-годишната певец все още излъчва стилен и изискан чар, с който винаги е завладявал публиката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актьорът, който си спечели омразата на принц Хари

Меган Маркъл не е единствената личност, която свързва принц Хари с Холивуд. Оказва се, че някога по-малкият син на Чарлз е бил в добри отношения с Доминик Уест – актьорът, който играе именно Чарлз в последните два сезона на “кралския” сериал The Crown. Хари и Уест пътуват заедно до Антарктика […]

Subscribe US Now