Съпругата на Брус Уилис има какво да каже

Вече почти година измина, откакто разбрахме, че Брус Уилис се оттегля от актьорската си кариера заради поставената му диагноза афазия. Миналият месец обаче семейството му за съжаление сподели още лоши новини. А именно, че заболяването е прогресирало във фронтотемпорална деменция.
Именно семейството сега е неотлъчно до Брус Уилис. След диагнозата жена му Ема Хеминг работи заедно със специалист по деменция и се стреми да разпространи осведомеността относно това как да се отнасяме към хора с деменция, когато са на обществени места, пише Insider.
Тази нейна мисия стана и повод за последното ѝ включване в Instagram, в което тя поска съвет и отправи молба. В началото на видеото си Ема Хеминг сподели намерението си да повиши осведомеността относно деменцията. Тя не скри колко трудно и стресиращо може да бъде “ориентирането в света” с любим човек, диагностициран със състоянието.
Съпругата на Брус Уилис разказа за скорошна случка, при която той е сниман да пие кафе с приятели в Санта Моника. Тя специално се обърна към папараците, които дебнат подобни моменти и ги помоли да уважават личното му пространство.
Освен това Ема Хеминг заяви, че би желала те да спрат да викат по него, за да привлекат вниманието му. “Знам, че това е работата ви, но е по-добре да спазвате дистанция”, сподели още тя в клипа си в Instagram.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Необичайният придружител на Колин Фарел на Оскарите

“Баншите от Инишерин” се оказа филмът, който донесе първата номинация за Оскар на Колин Фарел. Той е в ролята Порик – наивен мъж, който е разтърсен от това, че най-добрият му приятел от години решава повече да не му е приятел. “Последните няколко месеца бяха наистина изключителни и беше вълнуващо […]

Subscribe US Now