Необичайният придружител на Колин Фарел на Оскарите

“Баншите от Инишерин” се оказа филмът, който донесе първата номинация за Оскар на Колин Фарел. Той е в ролята Порик – наивен мъж, който е разтърсен от това, че най-добрият му приятел от години решава повече да не му е приятел.
“Последните няколко месеца бяха наистина изключителни и беше вълнуващо да мога да ги споделя с целия екип на “Баншите”, казва Фарел в интервю за Vanity Fair по повод многобройните номинации и награди на филма.
“Баншите от Инишерин” взеха БАФТА за най-добър филм, най-добър сценарий и най-добър актьор, и най-добра актриса в поддържащи роли. Както и Златен глобус за най-добър филм, най-добър сценарий и най-добър актьор в главната роля за Колин Фарел.
Сега ирландецът е номиниран за първи път в 25-годишната си кариера за Оскар. Това е поводът Фарел да признае с кого ще отиде на церемонията, която ще състои на 12 март – с 13-годишния си син Хенри. “И двамата ще носим кадифени смокинги”, допълва той.
Хенри е по-малкото дете на Колин Фарел от кратката му връзка с полската актриса Алисиа Бачледа-Сируш, с която се снима в “Ондин”. Той има и 20-годишен син Джеймс от американския модел Ким Борднейв, който страда от рядкото генетично заболяване Синдром на Ангелман.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Критиките на Димитър Калбуров към Survivor 7

Survivor 7 е в разгара си, като вече видяхме как няколко участници напуснаха риалити предаването. Някои по собствено желание, други по воля на зрителите. Въпреки че седмият сезон на предаването в България бе обявен като много по-различен от досегашните, среща доста критики. И те не се изчерпват със смяната на […]

Subscribe US Now