Разбра ли се коя е Монна? Звезди се събраха на среща, за да научат нейната самоличност СНИМКИ

Най-изветсните инфлуенсърки и риалити звезди у нас се събраха за фен среща с техните почитатели, но също така и да научат коя е Монна, за която всички те пишат от няколко седмици насам. 

Желаещите да научат и видят Монна, чиято известност вече минава тази на всички звезди взети заедно, се оказаха много. Но Монна така и не се появи, а интересът към нея скочи до небесата. 
Оказа се, че Монна е сайт за поръчки на козметика и парфюми, но в действителност има жена с такова име, която стои зад бранда. На този етап е решила да не се разкрива. И никой не знае как изглежда тя. 

Популярните инфлуенсърки също очакваха да се запознаят с Монна, но желанието им претърпя пълен крах. Те не губят надежда, че Монна ще се разкрие и ще разкаже повече зад идеята на бранда. 
Сред звездите, които живо се интересуват от Монна са: Калина от “Един за друг”, “Габриела, Елизабет, Паулина и Сюзън от “Игри на волята”, певицата Биляниш, Даби Тафкова, Марина Риналди, Тери Свечева, Карина Илиева и още много. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето за какво Гущерови дадоха 5 бона и веднага се изфукаха в мрежата СНИМКИ

Светлана и Христиан Гущерови си решиха кардинално проблема с това как да подсигурят забавления и игри на тримата наследници, без да се налага всеки ден да ги водят на площадки или детски центрове. В двора на къщата им изникна мини комплекс от атрибути за деца. Преди време майстори монтираха в […]