Джоан Колинс е на 89 и изглежда страхотно по бански

Преди около месец Джоан Колинс поизплаши феновете като разкри, че е трябвало да бъде приета в болница заради прещипан нерв. За щастие обаче възстановяването ѝ е преминало бързо. 89-годишната актриса вече отново се е върнала към активния си начин на живот и показва, че е в страхотна форма и не се притеснява да се покаже по бански.
В Instagram Джоан Колинс сподели видео и снимка от лятната си ваканция в Южна Франция, на която се наслаждава.
Естествено, актрисата не е сама, а в компанията на половинката си Пърси Гибсън, както личи и от кадъра, на който и двамата са се прегърнали и сияят от усмивки и морско настроение. Джоан носи модерен бански в две части в свеж морскосин цвят и демонстрира завидно поддържана форма за своите 89 години. И за да допълни плажната си визия, е подбрала класически аксесоари – слънчеви очила и сламена шапка.
Че Джоан не само изглежда, а и се чувства добре, разбираме от клипа, който е качила. Настроението ѝ личи от готините танци, с които се забавлява в басейна.
“Нищо не е като #дасезабавлявашподслънцето”, пише актрисата като описание под видеото в Instagram.
А последователите ѝ не се забавиха да изкажат комплименти. “Страхотна снимка! Кралица Джоан Колинс изглежда зашеметяващо”, пише един от тях. Друг пък просто я нарича “икона”.
Голям комплимент, но заслужен. Поне според нас.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новият Ерген с ултиматум към продуцентите, не иска жени като Бонбонова и Виктория

Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като Виктор Стоянов. Той има претенциите, че е много по-интелигентен и начетен от бившия спортист и затова ще иска да му вкарат в шоуто такива жени, които да му подхождат. Евгени, които си изкарва прехраната като пианист, се имал за мъж […]