Новият Ерген с ултиматум към продуцентите, не иска жени като Бонбонова и Виктория

Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като Виктор Стоянов.

Той има претенциите, че е много по-интелигентен и начетен от бившия спортист и затова ще иска да му вкарат в шоуто такива жени, които да му подхождат.
Евгени, които си изкарва прехраната като пианист, се имал за мъж от класа и нямал намерение да търпи простовати, повърхностни и елементарни жени, с каквито преливаше в първия сезон на предаването.

33-годишният Ерген №2 бил възмутен от повечето от участничките в сезон 1 и недоумявал защо Виктор ги е търпял толкова време, вместо да ги постави на място. Той например презирал поведението на Благовеста Бонбонова, която намирал за лека жена, която си сваля гащите пред всеки.
Бил възмутен и от представянето на Виктория Капитонова, която се оказа, че няма грам обща култура, а мечтае за „Ролекс“. Евгени вече бил поставил своите условия пред продуцентите и се надявал, че те ще ги одобрят и ще му пратят в имението само жени, с които може да разговаря за нещо повече от новия брой на „Вог“.
Новият Ерген държал много не само на външната красота, но и на това, което жената има в главата си. Това е и една от причините все още да е без съпруга и да няма деца. Всички жени досега му се виждали недостойни за него, пише “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Рядката поява на Ричард Гиър

Последният път, когато чухме нещо за Ричард Гиър беше през 2020 г. Тогава разбрахме, че с третата му съпруга Алехандра Силва отново са станали родители. Ричард Гиър (72 г.) се ожени за Алехандра Силва (38 г.) през месец април 2018 г. с гражданска церемония, която се състоя в Испания. Двамата се […]

Subscribe US Now