Емили Ратайковски откровено за секса

Четири години продължи бракът на Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард, които имат и едно дете заедно – двегодишният им син Силвестър. Моделът обяви раздялата през юли 2022 г., а през септември подаде молба за развод.
По-късно стана ясно, че Себастиан Беър-МакКлард е обвинен от няколко жени в неправомерно сексуално поведение, като някои от случките са станали докато той още е бил женен за Емрата.
“Това беше едно от най-травматичните преживявания в целия ми живот”, споделя тя за развода си. След като се съвзема, решава да съсредоточи мислите и действията си върху себе си и детето си.
Това обаче далеч не означава, че Емили Ратайковски се е отказала от срещите с мъже. Дори напротив – тя очевидно е доста активна, имайки предвид, че се говореше, че е имала връзка с Пийт Дейвидсън и Ерик Андре. По едно време дори се спекулираше, че е в романтични отношения с Брад Пит. Най-наскоро обаче моделът беше забелязана да се целува страстно по улиците на Токио с музиканта Хари Стайлс. След това източник на Us Weekly припомни, че Емили не търси нищо сериозно и просто се забавлява.
Потвърждение за това са и думите на самата Емили Ратайковски, която отново говори открито за една от любимите си теми – сексът. В епизод на подкаста Forbidden Fruits тя разкрива защо сексът е важен за нея и как ѝ се отразява той докато ходи на срещи.
Моделът споделя, че сексът за нея е нещо истинско, релаксиращо, възприема го като начин на изразяване и му се наслаждава. Според нея човек може да научи много за другия докато правят секс и самата тя е научила този урок от ходенето по срещи.
“Нещото при срещите е, че не знаеш какво ще получиш, когато спиш с някой нов”, откровена е Емили Ратайковски. Освен това тя закачливо подхвърля, че вторият път с партньор обаче е доста по-добър.
В подкаста моделът признава още, че харесва “мъжката енергия” и това, което търси, когато излиза с някого, е “добро прекарване” и “хубава вечер”. “В момента е просто забавно. Наистина се наслаждавам”, споделя още Емрата за любовния си живот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нов член в семейството на Деси Бакърджиева, тя направи нещо неочаквано СНИМКА

Деси Бакърджиева е много щастлива с новия пухкав член на семейството си – малък немски шпиц, който освен безкрайна любов, вече се е сдобил и със собствен профил в Инстаграм. Чаровната актриса се е погрижила кученцето, което е от спортно семейство – с баща европейски шампион във всички категории за […]

Subscribe US Now