Голям скок във времето и нови лица в главните роли в “Домът на дракона”

Минаха няколко дни от пускането на пети епизод на “Домът на дракона” (House of the Dragon) в HBO Max, но кървавата сватба на Ренира Таргариен (Мили Алкок) и Ленор Веларион (Тио Нейт) е все още пред очите ни.
Това, че и тази сватба няма да мине без насилие, бе загатнато още от тийзъра на епизода, но наистина нямахме представа какво точно ще се случи. И най-вече кой ще бъде потърпевш от всичко това.
Както вече свикнахме, от HBO разпространиха тийзър и на следващия шести епизод, който трябва да бъде излъчен в понеделник, 26 септември. За да няма разочаровани от спойлерите, които следват, препоръчваме на всеки, който не е гледал изминалите епизоди, да спре с четенето.
Тийзърът ни потвърждава нещо, което така или иначе знаехме, а именно, че от шести епизод немалката част от актьорския състав се сменя. И всичко това е наложено от големия скок напред във времето.
В ролята на Ренира в оставащите пет епизода ще видим Ема Д’Арси, в тази на Алисент Хайтауър ще влезе Оливия Кук, а в тази на Ленор вече ще гледаме Джон Макмилиан. В ролята на неговата сестра Лена Веларион пък ще видим трета различна актриса. След Нова Фуелис-Мосе, която изигра 12-годишната версия на Лена, и Савана Стейн, която видяхме в пети епизод, от шести в ролята ще бъде Нана Блондел.
Тийзърът ни загатва, че въпросният скок във времето е от поне 10 години, а здравето на крал Визерис (Пади Консидайн) се е влошило още повече, но той все още е жив. Пораснал обаче е неговият син – Егон (Том Глин-Карни), който вече се обучава във въртенето на меча.
А Алисент вече е напълно убедена, че именно нейният син трябва да се качи на трона. От специално разпространен откъс от епизода виждаме, че Ренира е станала майка, а отношенията ѝ с кралицата не са никак добри. И отново най-после ще чуем фразата, от която кожата ни настръхва: “Дракарис!”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ирина Флорин призна сладките си грешки

Ирина Флорин представя най-новата си песен „Сладки грешки“,част от предстоящия ѝ 8-ми албум, озаглавен „Знак“! „Сладки грешки“ маркира първата колаборация между българската поп-икона и талантливия композитор Благослав Анастастов („Hayes & Y“). Текстът, както и част от композицията и аранжимента на парчето, са на Крум Георгиев, заедно с който Ирина създава […]

Subscribe US Now