Какво спечели Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек

Финалът на Ергенът 3 е този четвъртък, 16 май, а до последната права достигната три участнички – Магдалена, Надежда и Йоана. Последна имението напусна Валерия, която въпреки страстните моменти, които имаше с Алек, не успя да изрази чувствата си и остана неразбрана. А това я остави без така важната роза.
Обичана от едни и критикувана от други, красавицата безспорно бе една от най-противоречивите личности в любовната надпревара. Преживяла загубата на майка си, тя се показа и като ранима, но и като доста нападателна. И в крайна сметка Младенов не успя да припознае в нея жената, на която да даде годежен пръстен.
А след излизането си от Ергенът 3 Валерия Дакова е по-популярна от всякога. Тя се радва както на многобройни професионални ангажименти, така и на внимание от мъжете. Но напоследък обича да прекарва времето си в друга компания – тази на новите си приятелки, които намери в риалити предаването.
“Понякога, когато губим, не осъзнаваме колко много печелим всъщност”, написа Валерия под една от последните си публикации в Instagram. В нея я виждаме в компанията на най-близките й участнички Магдалена и Екатерина. И очевидно трие се забавляват истински и са запазили доста близки отношения и след излизането си от вилата на любовта.
Красавицата обяснява, че винаги са й казвали, че ще усети, когато срещне правилния човек. Е, явно това не е бил Алек, но пък има късмета да срещне други двама, пред които да се открие напълно и без никакви страхове.
А с участието си в Ергенът 3 е успяла да достигне до нови дълбини в своята душевност и да се опознае по-добре от всякога. И сме сигурни, че Маги и Екатерина също са подпомогнали този процес. Явно тепърва доста често ще ги виждаме трите, макар и не в компанията на един и същи мъж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Весела Бабинова след победата на Владимир Зомбори в "Като две капки вода"

Владимир Зомбори е големият победител в 12-тия сезон на “Като две капки вода”. По време на финала осемте звездни участници излязоха за последно на сцената, за да се борят за любовта на зрителите, които ще определят големия победител. За титлата “Най-добър имитатор” финалистите избраха сами своите образи. Във финалната битка […]

Subscribe US Now