Весела Бабинова след победата на Владимир Зомбори в “Като две капки вода”

Владимир Зомбори е големият победител в 12-тия сезон на “Като две капки вода”. По време на финала осемте звездни участници излязоха за последно на сцената, за да се борят за любовта на зрителите, които ще определят големия победител. За титлата “Най-добър имитатор” финалистите избраха сами своите образи.
Във финалната битка за приза, предимство с по две точки имаха първите петима в класирането – Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова.
Продуцентът Маги Халваджиян приветства публиката в препълнената зала “Арена София”. “Вярвам, че както сме се събрали тук, за да се забавляваме заедно, така можем да сме заедно в живота и да превърнем България в едно по-прекрасно място за живеене. Голямото шоу иска голяма зала, а това ще бъде един много различен финал. Вие всички тук сте номер едно!”, сподели той.
За да гледа финала на предаването, в залата беше и половинката на Владимир Зомбори – Весела Бабинова, която със сълзи на очи посрещна победата на Владо, който също беше безкрайно развълнуван от вота на зрителите. 
“Толкова емоции вчера. Толкова много. Благодарна съм на всички за подкрепата и думите към Владо, Нямам думи. Благодаря”, написа Весела под серия от снимка от финала на предаването.
В началото на май Весела Бабинова и Владимир Зомбори за първи път влязоха в ролите на двойка и на сцената в представлението “Заклеваш ли се в децата?”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Ван Хънт публикува гола снимка на Хали Бери

За феновете на Хали Бери е трудно да не забележат, че през последните няколко години 57-годишната актриса е на крилете на щастието. Това до голяма степен се дължи на факта, че отново е намерила любовта, този път в лицето на музиканта Ван Хънт. Бери все по-често използва профилите си в социалните […]

Subscribe US Now