Когато Ван Хънт публикува гола снимка на Хали Бери

За феновете на Хали Бери е трудно да не забележат, че през последните няколко години 57-годишната актриса е на крилете на щастието.
Това до голяма степен се дължи на факта, че отново е намерила любовта, този път в лицето на музиканта Ван Хънт. Бери все по-често използва профилите си в социалните мрежи, за да публикува свои провокативни снимки и по този начин демонстрира колко добре се чувства.
Преди година например публикува своя снимка, на която е гола и пие вино на балкона. Още тогава тя даде да се разбере, че се чувства свободна и добре в тялото си. На Ван Хънт гледката също му харесва, защото самият той публикува нова гола снимка на половинката си.
В профила си в Instagram 54-годишният Хънт публикува снимка на Хали Бери от същия онзи балкон. И да, тук тя отново е без дрехи и дори много повече се виждат задните ѝ части (снимката е тук). 
С тази гола и провокативна снимка Ван Хънт има за цел да поздрави Бери за Деня на майката и дори иронично пише, че по погрешка я е публикувал. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секс скандали в навечерието на филмовия фестивал в Кан

С официална церемония тази вечер, 14 май, ще бъде открито 77-ото издание на филмовия фестивал в Кан, Франция. Тази година в състезанието за голямата награда “Златна палма” се се състезават общо 22 филма, сред които новите продукции на режисьорите Франсис Форд Копола, Дейвид Кроненбърг и Йоргос Лантимос. Поради добри и […]

Subscribe US Now