Деми Мур така, както не сме я виждали досега

През годините сме виждали Деми Мур в какви ли не роли, но и за нея, както за всяка жена, най-важна е тази на майка. А благодарение на дъщеря си Румър, миналият месец актрисата бе “повишена” в баба.
Скоро след раждането на първата си внучка Луета, Мур отпразнува един по-различен и специален Ден на майката. И по този повод публика в профила си в Instagram първа снимка с новороденото.
Тя е черно-бяла и на нея виждаме актрисата, облечена в бански с леопардов принт, да прегръща нежно внучката си. Кадърът бе придружен със друг, на който виждаме прегърнатите Деми и Румър, както и трети, на който актрисата е бременна с дъщеря си преди повече от 30 години.
“Кръговратът на живота”, написа актрисата към публикацията. Тя не крие щастието си родът да бъде продължен от още една прекрасна дама, родена да бъде известна.
Мур очевидно няма притеснения относно новата си роля на баба и въпреки че вече е на 60, нито се чувства, нито изглежда стара. Сигурни сме, че е страхотна подкрепа на Румър в тези първи месеци като майка, които са истинско предизвикателство. И се надяваме по-често да ни показва колко добре си прекарват с малката Луета.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Благо Джизъса грабна 150 бона от "Сървайвър" и посвети победата на децата си

Благой Георгиев грабна победата и чека за 150 000 лева от „Сървайвър“, след като се пребори за първото място със студентката Ермина и финансовия представител Данаил. Секунди след като водещият Ваня Джаферович съобщи името на футболиста, ММА боецът Жоро, който беше най-добрият му приятел в риалитито, го метна на рамо […]

Subscribe US Now