Нестандартните въпроси, които Меган Фокс е задавала на Machine Gun Kelly

Меган Фокс и Machine Gun Kelly може и да са много сладка двойка, но не може да се отрече фактът, че има и доста странности във взаимоотношенията им.
Като например странните ритуали с пиене на кръв. Към момента за други такива практики все още не знаем, но пък от интервю на актриса за E! News разбираме други любопитни подробности.
Като например защо за нея е било важно да разбере дали Колсън Бейкър, както е истинското име на изпълнителя, е бил кърмен като малък от майка си. Меган Фокс вярва, че това има много общо психологията на човека и неговият темперамент.

Не пояснява какъв отговор ѝ е дал Machine Gun Kelly, но пък е твърдо убедена, че въпроси като този трябва да се задават, за да може разговорите да бъдат задълбочавани. По този начин тя е успяла да опознае много по-добре половинката си.
Фокс смята, че опознаването не трябва да се изчерпва с питането за любим филм или цвят – стандартните въпроси. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поп фолк звездата Лия запя с Васко Кеца на сватбата на... СНИМКА

Поп фолк звездата Лия несъмнено изненада много гостите на скорошна сватба, след като направи импровизиран дует с естрадната легенда Васил Найденов. Тя заедно със съпруга си Георги Вълканов станаха кумове на свои близки. “Беше прекрасно да кумуваме на нашите приятели, вече семейство Боневи”, написа във фейсбук профила си изпълнителката на “Митничарю”. […]