Ето я много бременната приятелка на Иво Аръков СНИМКА

Приятелката на актьора Иво Аръков вече и да иска няма как да скрие корема си с дрехи или чанти, защото той е доста голям. Габриела дълго време пазеше новината за бременността си в тайна, но навръх вчерашния национален празник, 3 март, брюнетката реши да потвърди щастливата вест пред всички, както още преди месец направи и таткото.

Преди близо година Иво Аръков открито заяви, че е готов да стане баща, което съвпадна и с периода, в който разкриваше все повече и повече за личния си живот, каквото също не беше правил до момента. Стана ясно, че си има сериозна приятелка, с която се запознал преди началото на пандемията, а към днешна дата двамата вече се готвят да станат родители.
Иво Аръков забегна в Италия с гаджето СНИМКА

Габриела Николаева е с 13 години по-млада от 34-годишния актьор и никой не очакваше да я види толкова скоро в напреднала бременност. Или поне не толкова скоро.
Гаджето на Иво Аръков пак нагорещи, развя пищно деколте и… СНИМКИ 18+
Оказва се обаче, че това ще бъде първото дете на Иво и Габриела, но не и първата бременност на бъдещата майка. Двойката вече е имала неуспешен опит за бебе, за съжаление. Николаева пометнала. Сега обаче бременността вървяла безпроблемно./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Елена от "Ергенът" се пусна гола и призна... СНИМКА 18+

С началото на “Ергенът” със сигурност начало на провокациите и извън формата са сложили и почти всички напористи девойки в него. Разбира се, в социалните мрежи, където обикновено всички излагат всичко в живота си. Поредният пример е Елена, която не само, че се показва доволно, но го прави и без […]

Subscribe US Now