Нови откровения от Айрленд Болдуин

Точно преди четири месеца Айрленд Болдуин стана майка за първи път. Тя и половинката й RAC се сдобиха с дъщеричка, която кръстиха Холанд (забавен избор на име според нас при положение, че името на майката означава Ирландия).
27-годишната Болдуин отбеляза четвъртия месец на бебето си със снимка в Instagram и шеговит текст. “4 месеца. Време е да се изнесе под наем и да си намери бебешка работа”, написа тя към кадъра, на който не виждаме лицето на малката Холанд.
Ден преди това Айрленд публикува снимка как кърми бебето си. Преди известно време моделът беше писала по-подробно за кърменето и това, че в началото й е било трудно. “За да бъда напълно честна, в началото не исках да кърмя. Имах си някакви причини за това.”
Болдуин пояснява, че впоследствие двете с момиченцето й са се оказали “много добри” в кърменето. Въпреки това тя избира да дохранва малката Холанд и с адаптирано мляко. “Гордея се с това, че я кърмя с тези кани (явно има предвид гърдите си – б.а.), но и ми харесва това, че приема и други опции”, допълва тя.
Айрленд Болдуин е единствената дъщеря на Ким Бейсингър от брака й с Алек Болдуин. Айрленд има три полу-сестри и четирима полу-братя от втория брак на Алек с Хилария Болдуин, припомня People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бен Афлек отново с Дженифър Гарнър - в доста интимен момент

Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха уловени в доста интимен момент. Преди броени дни, бившите съпрузи са засечени от папараци, докато седят в колата на звездата от “Армагедон” в Лос Анджелис и очевидно се наслаждават на взаимната си компания. На снимките, ексклузивно разпространени от Page Six, двамата не само седят […]

Subscribe US Now