Бен Афлек отново с Дженифър Гарнър – в доста интимен момент

Бен Афлек и Дженифър Гарнър бяха уловени в доста интимен момент. Преди броени дни, бившите съпрузи са засечени от папараци, докато седят в колата на звездата от “Армагедон” в Лос Анджелис и очевидно се наслаждават на взаимната си компания.
На снимките, ексклузивно разпространени от Page Six, двамата не само седят насаме, но дори се прегръщат, усмихвайки се мило един на друг. В един момент 51-годишният Афлек, който понастоящем е женен за Дженифър Лопес, бе забелязан да се навежда към рамото на бившата си съпруга, която  пък, от своя страна го дари с широка усмивка.
Какво точно са правели там Афлек и Гарнър не така и не става ясно, тъй като техни представители до момента не отговорят на молбите на медиите за коментар.
Все пак е известно, че бившата двойка поддържа приятелски отношения, въпреки слуховете за изневяра и проблеми с хазарта, за които се твърди, че са довели до развода им.
Двамата актьори сключиха брак през 2005 г., но само ден след като отпразнуваха 10-годишнината си, обявиха, че се разделят. Оттогава Гарнър продължи живота си с бизнесмена Джон Милър, а режисьорът на “Арго” се ожени повторно за бившата си годеница Лопес, през 2022 г.
Изпълнителката неведнъж е споделяла, че се “възхищава” на отношенията между Дженифър Гарнър и Бен Афлек, които успяват да запазят приятелството си, най-вече в името на трите си деца.
Освен това двете жени, които носят и общо име, създават близка връзка помежду си. През последната година-две те се се опознавали добре и са се сближили, както информира преди време Us Weekly. Дори понякога излизат, за да се забавляват заедно.
Дали обаче тази приятелска връзка ще оцелее и ще се запази в бъдеще, предвид твърде голямата близост между Бен Афлек и Дженифър Гарнър, явно тепърва ще разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще пее ли Джон Бон Джоуви на сватбата на сина си

През април Мили Боби Браун качи снимка в Instagram профила си, с която развълнува всичките си фенове. На кадъра я е прегърнал Джейк Бон Джоуви, а тя е с годежен пръстен на ръката и широка усмивка. Поздравления за годежа заваляха в коментарите, а още следващият месец по време на свое […]

Subscribe US Now