Би ли излизала с жена Емили Ратайковски

По всичко личи, че Емили Ратайковски се наслаждава на това да е необвързана и просто се забавлява.
След като миналата година се раздели със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард, от когото има двегодишен син, тя беше забелязана на срещи с Пийт Дейвидсън, диджея Орацио Риспо и Ерик Андре. За известно време дори се говореше, че излиза с Брад Пит, а най-наскоро пък бе снимана да се целува страстно в Токио с Хари Стайлс.
Явно с нито един от тях обаче Емили Ратайковски не е завързала сериозна връзка. Пред HommeGirls тя разкрива, че всъщност все още е в очакване да се появи подходящият. Моделът издава още, че винаги я е привличало цялостното излъчване, а не толкова физиката на човек, така че просто очаква в един момент рязко да осъзнае, че е привлечена от някого.
“Това е първият път в живота ми, когато съм необвързана. Гордея се със себе си. По-младата моя версия би се задоволила с някой посредствен пич, само за да има гадже. Радвам се, че вече не съм в такъв етап”, споделя още Емили.
От интервюто на модела разбираме, че от раздялата със съпруга си досега е ходила само на една среща от приложение за запознанства и всъщност няма нищо против приятелите ѝ да я уреждат. Освен това издава, че е отворена да се среща с хора “по какъвто и да е начин”, като не е задължително да е само с мъже. Емрата признава, че дори би се радвала да се среща и с жени.
В подкаста си High Low with EmRata пък моделът разказва и какви са впечатленията и опита ѝ от срещите на публични места. По думите ѝ те са трудни, защото всеки път, когато отиде на среща, всички разбират. “Определено бих искала повече уединение, но също така мразя, когато знаменитости се оплакват от липсата му”, споделя още Емили Ратайковски.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поредни върхове за Мария Бакалова

Преди около две седмици в профила на Мария Бакалова видяхме, че тя е пристигнала в Лос Анджелис с любимия си Валери Григоров. А вече ни е ясна и причината за това вълнуващо пътешествие. От 5 май на екран е “Пазители на галактиката Volume 3”, в който участва и българската актриса. Тя […]

Subscribe US Now