Джена пред БЛИЦ TV: С две деца вече ми е по-лесно, аз съм една щастлива мама

Фолк звездата Джена се завърна на музикалната сцена след като стана майка за втори път. Гласовитата изпълнителка стана майка на момиче на 20 април, а преди два дни представи чисто нова песен, с която ще обикаля нощните клубове през лятото. 

Наш репортер бе поканен на снимачната площадка на “Пияни нощи”, а Джена застана пред нашата камера и открито призна как се чувства при завръщането си на сцената, как е успяла да свали излишните килограми след раждането и как се е спряла на името Цветея за бебето. 
– Джена, изглеждаш страхотно за жена, която е родила само преди два месеца. Как го постигна?
– За мен е изключително вълнение днес, защото реализирам летния си проект и най-вече проекта след раждането на второто ми дете. Как го постигам?! От една страна не много трудно, но от друга с много тренировки и хранителен режим. 
Цялото интервю с Джена може да гледате във видеото долу: 

– Какво можеш да кажеш за новата ти песен “Пияни нощи”? Колко време я подготвяш? 
– За първи път работя с композитора Деян Асенов, а със текста сме се занимавали заедно с Лора Димитрова. Една нова комбинация от творци. Харесвам емоцията на песента и смятам, че много хора ще се намерят себе си в нея. Има настроение, танци и емоционалната част, която е близка до спецификата на моя стил. Много се вълнувам и нямам търпение да я чуят и моите почитатели, защото те вече очакват моята поява и завръщане на сцената. 
– От юли започват и твоите клубни участия…
– Да, много съм развълнувана. Надявам се да мога да съчетая грижите за децата и професионалната работа. Нямам търпение да се срещна с моите почитатели, които ми пишеха през цялата бременност, искаха да ме виждат. Но това е личен момент за семейството и най-вече за мен като майка. Но вече съм готова за поява. 
– Смяташ ли, че ще ти бъде трудно да съчетаваш кариерата с грижите по съпруга и децата?
– И съпруга си обичам, и децата, и работата. Когато всичко става с любов, нещата ще се получат с лекота. 
– Как се спряхте на името Цветея за бебето? Кръстена ли е на някого?
– Радвам се, че името направи впечатление. Не че е важно какво ще кажат другите, но за мен е голямо вълнение. Цветея си дойде с името. Тя се роди точно между Цветница и Великден. Искам да бъде здрава и щастлива. Имам вече момченце и се радвам, че второто ми дете е момиче. Дано в бъдеще ми бъде голямо вдъхновение.
– Синът ти помага ли при грижите за малката?
– Много! Наки е изключителен батко и много се вълнува. Колкото и странно да звучи, с две деца ми е вече по-лесно. Изключителна помощ ми е и аз съм една щастлива мама./show.blitz.bg
 
 
 

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Иска ли Пике да се върне при Шакира

Раздялата на Шакира и Жерар Пике беше една от най-неочакваните за годината. Оказа се обаче, че на пръв поглед перфектното им семейство има проблеми, които не може да разреши.  И докато Шакира и Пике продължават да мълчат за причините, довели до това да прекратят връзката им, продължава да излиза различна […]