Пейдж Спиранак с откровения за размера на гърдите си

Пейдж Спиранак се старае винаги да бъде честна и пряма с феновете си и затова често ѝ се налага да отговаря на лични и неудобни въпроси.
Един се оказва много често задаван. И той е дали гърдите на голфърката са истински. Във видео с въпроси и отговори Спиранак решава да започне с отговарянето на този дежурен въпрос, като уверява всички, че гърдите ѝ са истински и няма импланти.
Друг, малко по-различен въпрос, но отново свързан с прелестите ѝ, също получава своя отговор. На въпроса дали гърдите ѝ винаги са били толкова големи, Пейдж Спиранак дава честен отговор.
Тя признава, че не са, но за това си има добра причина. Според нея, когато гърдите на една жена са естествени, техният размер се влияе от покачването и свалянето на килограми. Пейдж Спиранак казва, че преди гърдите ѝ са били по-малки, но това е така, защото е тежала по-малко килограми от сега, пише Marca.
Също така Спиранак казва, че сега взима противозачатъчни, което също се отразява на размера на гърдите ѝ. Голфърката дори допълва, че понякога по време на месечния ѝ цикъл гърдите ѝ също се променят – стават по-големи, а понякога и по-малки, зависи от хормоналните промени, случващите се в тялото ѝ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филип Буков преди и след вегетарианството

Филип Буков може и да не успя да достигне до финала в Survivor 7, но пък успя да изпита лимита на тялото и психиката си. Буков е от актьорите, известни със страхотната си форма, а за да е тя такава, той тренира усърдно. Което не минава и без експерименти с […]

Subscribe US Now