Филип Буков преди и след вегетарианството

Филип Буков може и да не успя да достигне до финала в Survivor 7, но пък успя да изпита лимита на тялото и психиката си.
Буков е от актьорите, известни със страхотната си форма, а за да е тя такава, той тренира усърдно. Което не минава и без експерименти с тренировките и начина на хранене.
В профила си в Instagram Филип Буков сподели две свои снимки, разликата между които е две години. Общото е, че и на двете изглежда в страхотна форма, но с една основна разлика.
Под поста актьорът пояснява, че на първата снимка от тази година си похапва всичко и най-вече месо. Докато на втората, която е отпреди две години, е вегетарианец. Тоест, изключил е месото от менюто си.
Разлика има и в килограмите, като в момента е с 10 повече от периода, в който не е консумирал месо. “Честно казано, не мога да кажа кое е по-добре”, пише Буков.
Въпреки това е усетил разлика в тялото си и как то се справя с различните натоварвания. “Когато не ядях месо, определено аеробните натоварвания ми вървяха повече. Колоезденето и бягането ми бяха значително по-добри, но що се касае до вдигане на тежести, кросфит, анаеробно натоварване и спринтове, те много куцаха.”
Филип Буков пояснява, че в момента тежи 90 килограма и изпитва големи затруднения, когато кара колело и трябва да изкачва по-стръмен наклон. Тичането също не му е от силните страни. Актьорът пише още, че покрай едни коледни пости е започнал да бъде вегетарианец и не съжалява, защото е научил много нови рецепти и опознал различни храни.
“За всички онези, които не са опитали да постят или дори да сменят изцяло хранителните си навици, съветвам Ви, опитайте преди да заклеймите. И аз мислех, че не мога да живея без месо, а всъщност научих много нови неща.”
В коментарите под поста Евгени Генчев от втория сезон на “Ергенът” се поинтересува колко време актьорът е бил вегетарианец и защо е започнал отново да яде месо. “На Балканите е много трудно и скъпо да не ядеш месо. Пък и изгубих 8-9 кг. мускулна маса и исках да си я върна”, отговаря Филип Буков.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нощните забавления на Антонела Рокузо и Лео Меси със семейство Бекъм

По всичко изглежда, че Антонела Рокузо е щастлива от новия си живот в Маями и изцяло му се наслаждава. След като тя и половинката ѝ Лео Меси преместиха да живеят в Съединените щати, аржентинката се сдобива с все повече нови приятели, сред които са и Виктория и Дейвид Бекъм. Четиримата […]

Subscribe US Now