Каква е присъдата за Белослава, след като беше хваната пияна зад волана

Много хора бяха шокирани, когато на 11 юли 2023 г. Белослава беше задържана за шофиране в нетрезво състояние. Популярната певица се е прибирала в 3:30 ч. сутринта от празнуване на собствения си рожден ден, когато полицейският дрегер е показал, че кара с 1.25 промила алкохол в кръвта.
Тогава Белослава прекара нощта в ареста и се покая публично с публикация в профила си в Instagram.
“Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава”, написа тя като извинение към почитателите си, която публикация беше изтрита няколко часа след това.
Въпреки разкаянието ѝ, беше ясно, че няма как Белослава да не понесе някаква наказателна отговорност. През август стана ясно, че прокуратурата е повдигнала обвинение срещу изпълнителката на “Слушай ме”.
Обвинението беше за шофиране в нетрезво състояние. По него Белослава беше застрашена от лишаване от свобода от една до три години, както и глоба от 200 лв. до 1000 лв. И сега научаваме от bTV, че вече е ясна присъдата, която далеч не е такава, каквато очаквахме.
Тя е четири месеца условно с три години изпитателен срок, отнемане на книжка за шест месеца и глоба от 150 лева. Присъдата е от края на септември и вече е влязла в сила.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мадона снимка баща

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now