Звезда от “Братя” се раздели с приятелката си след изневяра! Хвали се с нова връзка

Поредица от лъжи, закачки извън дома и неразбирателство разделиха сочения за нов секссимвол на българското кино актьор Алекс Иванов и приятелката му Христина Петрова.

Противно на очакванията екранният мафиот Сандо Акарди, както е познат на зрителите от сериала „Братя“, е бил жертва, тъй като ежедневно се е сблъсквал с капризите на момичето, отказващо му подкрепа в професионален план.
Макар любовта им да била в криза от близо година, едва преди няколко месеца Иванов взима решението – да напусне жилището, в което живеят заедно. Никой не се опитва да ги събере, тъй като общият им път отдавна е свършил, дори и според най-близките им приятели, пише “Галерия”. 

„Наречете ме старомоден, но много неща не разбирам, а и не искам“, издава Иванов още по време на връзката. Готов за пътешествия, а и за нови професионални върхове, той се взима в ръце. Обръща гръб на Христина, триейки всички снимки и прекъсва комуникацията си с нея.
Междувременно се оказва в полезрението на куп красиви жени и с една от тях пламва любов. „От два месеца сме заедно и съм много щастлив. Тя е с моята професия и се разбираме прекрасно, но не живеем заедно“, споделя наскоро Алекс./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кървав ужас Луиза Григорова си сряза два пръста СНИМКА

Купонът по случай рождения ден на актрисата Яна Маринова завърши с битов инцидент. Нейната приятелка и колежка Луиза Григорова сряза два пръста на лявата си ръка и се наложи спешна медицинска помощ и стопиране на празненството.  Медицинският екип веднага реагирал и бинтовали пръстите на звездата от “Диви и щастливи”. А […]

Subscribe US Now