Кървав ужас Луиза Григорова си сряза два пръста СНИМКА

Купонът по случай рождения ден на актрисата Яна Маринова завърши с битов инцидент. Нейната приятелка и колежка Луиза Григорова сряза два пръста на лявата си ръка и се наложи спешна медицинска помощ и стопиране на празненството. 

Медицинският екип веднага реагирал и бинтовали пръстите на звездата от “Диви и щастливи”. А раните се оказали дълбоки и до намесата на мекарите е притискала с кърва разрезите, за да не загуби повече кръв. 

Рожденият ден на Яна Маринова съвпадна със снимките на филма “С река на сърцето”, където двете звезди отново си партнират. Те се намират във Видин, където текат усилени снимки на новата продукция. 
Покрай натоварения снимачен график, Яна и Луиза намират време да се забавляват, но понякога се случват непредвидени ситуации като този битов инцидент. Въпреки силната болка Луиза гледа на случилото се с усмивка и направила всичко възможно да не развали вечерта на останалите./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

След ареста на брат му и откритата дрога в кръвта, Борис Дали гази нагло закона и застрашава живота на.... ВИДЕО

Само преди броени часове братът на Борис Дали бе хванат да шофира с голямо количество кокаин в кръвта. А самият Борис Дали нарушава нагло закона и подлежи на глоба, алармират пред медията ни възмутени граждани. Пайнерският изпълнител неведнъж е демонстрирал страстта си към високите скорости, но това застрашава живота на […]

Subscribe US Now