За какво мечтае Килиан Мбапе (но не може да има)

Не една и две известни личности са се оплаквали, че славата може да им дава много, но и им отнема някои простички неща, които се оказват доста важни.
Явно същото важи и за Килиан Мбапе. През последните няколко години звездата на френския футбол накара всички да говорят за него и сме сигурни, че почти няма човек, който да не е чувал името му.
Цялата тази известност обаче не понася добре на Мбапе. В интервю за Envoye Special футболистът на ПСЖ казва, че би платил много пари, за да може необезпокоявано да отиде до близката пекарна, за да си купи хляб.
Като цяло на Килиан Мбапе му липсва да прави обикновени неща, без да бъде спиран от хората по улицата. “Загубих спонтанността, спонтанността да бъда човешко същество”, казва още той.
Футболистът има и готов отговор на въпроса какво би правил, ако за 48 часа бъде неразпознаваем. “Ще хапна в някоя бирария, ще изляза, ще отида с приятели на някои купон, без никой да идва да ме види. На следващата сутрин – хубав брънч на слънце на терасата, това е. Простите неща в живота.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нов урок от кралица Летисия

Испанската кралица започна доста натоварено новата година. Още на 6 януари тя се включи в традиционния военен парад пред двореца, в който участва и дъщеря й принцеса Леонор. Няколко дни по-късно тя се отдаде на значима кауза. 51-годишната Летисия беше на посещение в Мадлид в APRAMP – съкращение на Асоциацията […]

Subscribe US Now