Как семейството на Брус Уилис прекара лятото след диагнозата

Много от феновете на Брус Уилис вероятно все още не могат да приемат факта, че повече никога нямат да видят любимия си актьор в нови роли. През март той обяви, че се оттегля от актьорството заради тежко заболяване, което би му попречило да играе нормално.
Брус разкри, че е диагностициран с болестта афазия, която представлява увреждане на способността да се възпроизвежда и/или разбира чужда реч. Диагнозата, която е изпитание не само за него, но и за цялото му семейство.
Но съпругата на Брус Уилис – Ема Хеминг, ни показва, че независимо какво се случва в живота на човек, той винаги може да намери сили в себе си, за да преодолее трудностите и да се радва истински на това, което има тук и сега.
Така, въпреки болестта, цялото семейство на звездата от “Умирай трудно” прекарват едно вълшебно лято заедно, казва самата Ема.
Вчера, 16 октомври, тя качи видеомонтаж в Instagram, документиращ любимите моменти на съпрузите и двете им деца им от това лято. “Не вярваме в съвършенството, но #oursummer2022 беше доста близо до него. Всъщност беше вълшебно”, написа 44-годишната Ема.
И наистина, клипът показва истинска семейна идилия. На различни кадри виждаме Брус Уилис да се забавлява с дъщерите си Мейбъл Рей (10 г.) и Евелин Пен (8 г.). Те се смеят, танцуват, разхождат се сред природата или просто си почиват на дивана – на пръв поглед най-обикновени неща, които се оказват и най-ценното за Брус и Ема.
През август чрез видео Ема Хеминг разказа на своите последователи в социалните мрежи как преминава през трудния период след диагнозата на Брус Уилис, припомня People. По думите ѝ това е било лято на самооткриване, намиране на нови хобита и излизане от зоната на комфорт.
“Мъката ми може да бъде парализираща, но се уча как да живея с нея”, написа тя тогава. Но Ема не е сама в преодоляването на изпитанието, до нея е доведената ѝ дъщеря Скаут, която я окуражава, че “скръбта е най-дълбоката и най-чистата форма на любов”.
Брус Уилис и Ема Хеминг сключват брак през 2009 г. Двамата са горди родители на две дъщери. Преди това актьорът е женен за Деми Мур (от 1987 г. до 2000 г.), като заедно споделят грижите за децата им Румър (34 г.), Скаут (31 г.) и Талула (28 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата стопанка на кучетата на Елизабет Втора

Сара Фъргюсън отдавна не е от действащите членове на кралското семейство. Бившата съпруга на принц Андрю обикновено попада в светлината на прожекторите покрай двете си дъщери – принцеса Беатрис и принцеса Йожени. През отминалата събота, 15 октомври, Сара навърши 63 години и по този повод публикува поредица от снимки в […]

Subscribe US Now